7 Düğüm Büyüsü

7 düğüm büyüsü her zaman için bilinen en ciddi ve en güçlü bağlama büyülerinden biri olmuştur. Özellikle insanların bir ip ile sevdikleri kişileri kendilerine sırıl sıklam aşık edebilmeleri her zaman için bu işlemlerin çok sık bir şekilde kullanılmasına neden olmuştur. Medyumlar üzerine çok ciddi duaları ve aynı zamanda insanların isimlerini okudukları ipleri alarak üzerlerine 7 adet düğüm atmaktadırlar. Ancak bu düğümlerin her birinde farklı dualar okumak ve aynı zamanda insanların isimlerini de sürekli olarak anmak gerekmektedir.

Tüm düğümler bittikten sonra ise bu ipler kimi zaman çok gizli bir yere saklanmakta kimi zaman ise insanlara verilip üzerlerinde taşımaları istenmektedir. Bu şekilde yapılan işlemlerin genellikle çok kısa zaman içinde sonuç verdiğini belirten uzmanlar özellikle risk içermedikleri için en çok yapılan bağlama büyülerinin bu işlemler olduğunu belirtmektedirler. Bu işlemlerin etkilerine giren kişiler kesinlikle hiçbir şey hissetmemekte ve aynı zamanda bu işlemlerden sonra kesinlikle zarar görmemektedirler.

Deneyimli bir medyum için son derece kolay olan bu işlemler de en önemli konuların başında okunan dualar gelmektedir. Aynı zamanda kimi medyumlar bu işlemler de sık sık kullanılmakta olan bazı sıvılar ile ipleri kaplamakta ve aynı zamanda bazı durumlar da ise saklamak yerine yakmaktadırlar. Bu tamamen medyumların kullanmayı tercih ettikleri teknikler ile alakalı bir durumdur.

Önemli olan insanların medyumların kendilerine verdikleri bilgilerin dışına çıkmamaları ve aynı zamanda kesinlikle bilinçsiz bir şekilde hareket etmemelidir. En kısa zaman içinde sonuç vermesi beklenen 7 düğüm büyüsü işlemlerinde sonra sabırsız bir şekilde hareket edebilen insanlar kimi zaman kısa zaman içinde sonuç alamadıkları takdirde sorun yaşayabilmektedirler. Bu durumda mutlaka işlemleri yapan medyumların kapılarını çalmak ve durumu kendilerine anlatmak gerekmektedir.

Ermeni Hoca

Tıkla Ara 0535 375 3189

Whatsapp 0535 375 3189

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir