Ölü Balık Büyüsü

Büyü işlemlerin de çok eski zamanlardan bu yana çok farklı nesneler kullanılabilirken özellikle ölü hayvan bedenlerinin kullanıldığı işlemler çok yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu işlemlerden biri olan ölü balık büyüsün de insanların yaşam alanlarına bırakılan ölü balıklar üzerinden o ortama çok ciddi manevi enerjiler musallat edilmektedir. Daha sonra okunan özel dualar ile istenen sonuç alınmakta ve insanların hayatlarına çok ciddi ektiler de bulunabilmektedir.

Bu tarz işlemlerin yapılmasında mutlaka medyumların verdikleri bilgilerin dışına çıkmadan hareket etmek gerekmektedir. Özellikle bilinçsiz bir şekilde yapılan işlemler de sadece etki altına alınacak olan kişilerin değil aynı zamanda medyumların da çok ciddi bir şekilde risk altına girdiklerini bilmek gerekmektedir.

Yüzlerce yıldan bu yana yapılmakta olan bu işlemler de ölü balıkların nereye konulacağını bilmek ve aynı zamanda okunacak olan duaları da doğru seçmek gerekmektedir. Çok eski bir geçmişi olmasına rağmen insanların halen hakkında tam olarak bilgileri olmadığı bu işlemlerden sonra genellikle ortaya istenmeyen kötü kokular çıkabilmektedir.

Bu sebeple medyumlar bu kokuları engellemek ve insanların durumu fark etmemelerini sağlamak için balıkları çok ciddi bir şekilde sarmaktadırlar. Birçok kişi sevmediği insanların kötü durumda kalması ve ciddi manevi sıkıntılar çekmelerini sağlamak için bu işlemleri kullanmıştır. Genellikle kısa zaman içinde ortaya çıkardığı etkiler ile bilinen bu işlemler de özellikle insanların üzerlerin de oluşan olumsuz durumların kalıcı olması da her zaman için insanların bu tarz işlemleri kullanmak istemelerine neden olmaktadır. Birçok kişi ölü balık büyüsü işlemleri hakkında kimden yardım alacaklarını bilmedikleri için medyum seçimlerin de zaman kaybedebilmektedirler. Ancak bu kesinlikle yapılması gereken bir işlemdir ve her medyumun bu işlemleri yapamayacaklarını bilmek gerekmektedir.

Ermeni Hoca

Tıkla Ara 0535 375 3189

Whatsapp 0535 375 3189

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir